Analýzy akcií

Nízké úrokové sazby na spořících účtech a dluhopisech nebo vysoká inflace. To jsou vše důvody, proč akcie mohou být atraktivní jako investice.

Každý akciový investor však čelí otázce, které akcie jsou aktuálně podhodnocené a které naopak předražené. Aktuální analýzy akcií, jakož i relevantní zprávy o akciových trzích, mohou výběru napomoci. Ať už tradiční americké akcie z indexu S&P 500 nebo vysoce spekulativní růstové akcie, pro úspěšné investice do dobrých akcií je nutná řádná analýza.

Investování do akcií na základě analýz

Rozhodnutí o koupi akcií bývá často emotivní záležitostí a může být také ovlivněno vztahem investora ke konkrétní společnosti. To, zda koupě akcií založená na emocích povede k dlouhodobým ziskům, je velmi nepravděpodobné. 

Investiční specialisté LYNX pro vás analyzují globální finanční trhy, zkoumají, které akcie jsou atraktivní a poskytují aktuální analýzy nejzajímavějších společností. Investice do akcií, které zhodnotí váš kapitál, je cílem každého investora. Nejlepším způsobem, jak najít akcie, od kterých můžeme očekávat vysoké zhodnocení, je na základě technické a fundamentální analýzy.

Analýzy akcií od profesionálů

Investiční specialisté LYNX pro vás denně analyzují akcie a indexy, osvětlují pozadí a načrtávají možný vývoj pomocí technické analýzy grafů. Analýzy finančních trhů a akcií jsou pro všechny investory a každého, kdo hledá tipy pro výběr akcií nebo chce rozšířit své znalosti. 

Které akcie koupit, prodat nebo držet ve svém portfoliu? Náš nezávislý průzkum kapitálových trhů vám pomůže při rozhodování. Akciová doporučení jsou vždy založena na analýzách prostřednictvím profesionálních nástrojů a navržená lidmi s dlouhodobými a adekvátními zkušenostmi z akciových trhů.

Aktuální analýzy akcií 2024