Ochrana osobních údajů

LYNX respektuje a chrání soukromí všech uživatelů svých stránek. LYNX zajištuje, aby se s Vašimi osobními údaji zacházelo důvěryhodně. LYNX dodržuje zákon o ochraně osobních údajů (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů) a nahlašuje zpracování těchto osobních údajů úřadu na ochranu osobních údajů České republiky.

Od klientů LYNX získává a shromažďuje následující osobní údaje: jméno, pohlaví, datum narození, rodné číslo, adresu trvalého pobytu, korespondenční adresu, e-mailovou adresu, telefonní číslo, investiční profil, číslo bankovního účtu, číslo občanského průkazu a zdroj kontaktu.

Od potenciálních zákazníků a registrovaných uživatelů LYNX shromažďuje následující osobní údaje: jméno, pohlaví, adresu trvalého pobytu, korespondenční adresu, e-mailovou adresu, telefonní číslo a zdroj kontaktu.

Tyto údaje se používají pro přenos informací na Vaši žádost nebo pro uzavření a plnění smluv v oblasti finančních služeb a pro řízení z toho vyplývajících vztahů, včetně prevence a boje proti zpronevěře a provádění činností zaměřených na zvýšení zákaznické základny. LYNX neposkytne tyto údaje třetím stranám, s výjimkou případů, kdy tyto údaje musí být na základě zákonného ustanovení poskytnuty.

LYNX se snaží, aby Vaše osobní údaje byly přesné a aktuální. Pokud se vyskytnou nějaké změny ve Vašich osobních údajích nebo si již nebudete přát dostávat naše nabídky, žádáme Vás, abyste o tom LYNX informovali.

Cookies

Aby webové stránky mohli fungovat optimálně a uživatelská zkušenost návštěvníků byla maximální, využíváme na webových stránkách LYNX cookies.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé soubory, které si ukládají Vaše preference při pohybu na webových stránkách a ukládají se do počítače návštěvníka webových stránek.

K čemu slouží cookies?

Cookies mají dvě funkce. Zaprvé si pamatují přihlašovací údaje a různá nastavení jako například jazykové nastavení. Zadruhé, cookies zaznamenávají webové stránky, které navštívíte a kde se registrujete a také Váš pohyb, na základě čehož odhadují Vaše zájmy. Těchto informací využívají marketéři a zobrazují Vám reklamy odpovídající Vašim preferencím. Navíc cookies mohou zamezit opakovanému zobrazení stejné reklamy.

Webová stránka LYNX využívá Google Analytics, což je analytický nástroj společnosti Google Inc. (“Google”). Google Analytics využívá cookies pro analýzu chování návštěvníků webových stránek. Informace sesbírané souborem cookie o chování návštěvníků stránek (včetně jejich IP adresy) jsou uloženy na serverech společnosti Google v USA. Google využívá tyto informace k mapování chování návštěvníků stránek a tvorbě souhrnných reportů zaměřených na aktivitu návštěvníků webových stránek.

Google může tyto informace poskytnout třetím osobám, jestliže je to vyžadováno zákonem nebo když třetí strany zpracovávají tyto informace namísto Google. Google nebude přiřazovat IP adresu návštěvníků stránek k dalším datům, které sesbírá. Každý návštěvník má možnost odmítnou užívání cookies v daném nastavení svého internetového prohlížeče. Avšak při takovém nastavení hrozí, že nebude možno využívat všech možností webových stránek. Využíváním těchto webových stránek vyjadřujete souhlas ke zpracování výše uvedených dat společností Google podle detailů popsaných výše.

Ví cookies, kdo jsem?

Ne. Vaše osobní údaje jako jméno, adresa, věk a další osobní data nejsou součástí cookies. Cookies si pouze pamatují Vaše prohlížecí návyky na stránkách a Vaše preference.

Jak zablokovat cookies?

Nechcete, aby LYNX umísťoval cookies do Vašeho počítače? V bezpečnostsním nastavení Vašeho internetového prohlížeče můžete zablokovat cookies od určitých webových stránek nebo rovnou kompletně zakázat všechny cookies. Níže najdete postupy pro zablokování cookies v různých internetových prohlížečích.

Upozorňujeme, že po zablokování cookies nebudou webové stránky plně funkčí a nebudou zobrazovány zajímavé reklamy vztahující se k webovým stránkám. Navíc zabloková cookies je platné pouze na počítači, na kterém tento úkon provedete.

Změny webových stránek

LYNX si vyhrazuje právo na to, aby informace, včetně tohoto prohlášení, poskytnuté na těchto webových stránkách nebo jejich prostřednictvím mohl kdykoli a bez předchozího upozornění změnit. Doporučujeme Vám pravidelně ověřovat, jestli informace, včetně tohoto prohlášení, poskytnuté na těchto webových stránkách nebo jejich prostřednictvím nebyly pozměněny.

Copyright 2016 LYNX

Začněte využívat mnoha výhod LYNX

LYNX má mnoho výhod pro každého – přesvědčte se o tom v informačním balíčku.

Information package image
Informační balíček je zasílán zdarma a obsahuje:
  • Brožuru s podrobnými informacemi
  • Formulář k otevření účtu
  • Přehled tarifů
  • Navíc zdarma investiční e-book 11 super strategií největších investičních guru
Contact icon Zavolejte nám zdarma
800 877 877
Contact icon Napište nám na
info@lynxbroker.cz
Contact icon Spojte se s námi na
CHAT
Contact icon Přečtěte si
nejčastější dotazy