Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Allianz je jedním z předních světových poskytovatelů pojištění a finančních služeb a také jedním z největších správců aktiv. Akcie Allianz se během posledních několika měsíců dokázaly propracovat až nad úroveň EMA-50. Boční pohyb z posledních týdnů byl nyní prolomen.

Vysoké úrokové sazby hrají Allianz do karet, protože zvyšují reinvestiční výsledky pojišťovny a tím v konečném důsledku i zisk na akcii a dividendy. Vzhledem k tomu, že již došlo k proražení několikaletého maxima, chceme využít potenciálního mírného oslabení ke vstupu na trh.

Slibné by mohlo být otevření dlouhé pozice při proražení hranice 247 EUR. Obchod zajistíme pod minimem z minulého týdne.

Akcie Allianz: Vstupní signál
Graf akcie Allianz
Cenový graf ALV. Zdroj: Trader Workstation (23. 1. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

LYNX: Online broker pro globální obchodování

Chcete snadno, rychle a profesionálně obchodovat s akciemi? Pak obchodujte s akciemi prostřednictvím LYNX. Jako renomovaný online broker vám umožníme obchodovat s akciemi přímo na domácích burzách. Více informací o online brokerovi LYNX najdete na: LYNX: Akciový broker

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart