Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Akcie největšího světového správce aktiv si za posledních šest měsíců připsaly více než deset procent. Po dosažení pivotního maxima 15. prosince jsme byli svědky rovnoměrného pohybu směrem dolů k EMA-20. Jako support slouží cenový gap na úrovni 780 USD, které naposled akcie dosáhla v dubnu 2022.

V pátek společnost BlackRock zveřejnila čtvrtletní výsledky, které značně překonaly očekávání analytiků. Kromě toho BlackRock oznámila strategickou akvizici renomované společnosti Global Infrastructure Partners, která by měla dále posílit její pozici na trhu v klíčových sektorech energetiky, dopravy a digitální infrastruktury. Akvizice v celkovém objemu 12,5 miliardy USD by měla být dokončena ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

Naše obchodní myšlenka vychází z výše zmíněného bočního rozpětí. Cílovou cenou je cenový gap z ledna 2022. 11. dubna společnost zveřejní další čtvrtletní údaje, takže je myslitelný i delší swingový obchod.

Akcie BlackRock: Vstupní signál
Graf akcie BlackRock
Cenový graf BLK. Zdroj: Trader Workstation (16. 1. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

LYNX: Online broker pro globální obchodování

Chcete snadno, rychle a profesionálně obchodovat s akciemi? Pak obchodujte s akciemi prostřednictvím LYNX. Jako renomovaný online broker vám umožníme obchodovat s akciemi přímo na domácích burzách. Více informací o online brokerovi LYNX najdete na: LYNX: Akciový broker

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart