Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Obsah je i nadále měřítkem všech věcí v oblasti streamování. Netflix nepřestává lidi inspirovat svou rozsáhlou nabídkou filmů a seriálů. Akcie společnosti Netflix vzbudily v lednu pozornost po čtvrtletních výsledcích vzestupným gapem. V současné době probíhá konsolidace.

Přísnější opatření vůči sdílení účtů mají pozitivní vliv na počet zákazníků. Se svou nabídkou reklamního předplatného se Netflix nyní zaměřuje i na peníze z reklam. Pokud budou akcie průkopníka streamingu i nadále vykazovat sílu, mohl by být dlouhý obchod velmi slibný. V ideálním případě akcii podpoří pozitivní vývoj celého trhu.

Pokud ceny vzrostou nad pondělní maximum, mohli bychom vstoupit na trh. Obchod zajistíme pod minimem téže svíčky.

Akcie Netflix: Vstupní signál
Graf akcie Netflix
Cenový graf NFLX. Zdroj: Trader Workstation (6. 2. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Profituje z klesajících cen

Akciový trh nejde vždy nahoru. Období se zvýšenou volatilitou a poklesem cen se objevují často. Investiční účet prostřednictvím LYNX vám umožní vedle nákupu akcií také spekulovat na pokles trhu a otevírat krátké pozice (prodej na krátko). Zjistěte více na: Short selling

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart