Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Elastic je softwarová společnost se sídlem v Mountain View v Kalifornii. Její vyhledávací engine umožňuje zpracovávat strukturovaná i nestrukturovaná data a současně z nich získávat informace. Společnost se zaměřuje především na podnikové klienty. V prosinci předchozího roku cena akcií poskočila směrem nahoru. Poté si býci oddechli a trend se pohyboval se do strany.

Společnost pomáhá firmám najít důležité informace, které čerpá v reálném čase ze všech dostupných datových zdrojů. Býci využili návratu k EMA-20 jako odrazový můstek. Pokud by trend nyní klesl pod EMA-20, nastavení stornujeme. V opačném případě mají býci otevřenou cestu směrem k EMA-50.

K otevření chceme využít odražení od výše zmíněného klouzavého průměru, který nyní funguje jako support. Stop-loss umístíme taktéž těsně pod EMA-20.

Akcie Elastic: Vstupní signál
Graf akcie Elastic
Cenový graf ESTC. Zdroj: Trader Workstation (30. 1. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

LYNX: Online broker pro globální obchodování

Chcete snadno, rychle a profesionálně obchodovat s akciemi? Pak obchodujte s akciemi prostřednictvím LYNX. Jako renomovaný online broker vám umožníme obchodovat s akciemi přímo na domácích burzách. Více informací o online brokerovi LYNX najdete na: LYNX: Akciový broker

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart