Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Vzhledem k nárůstu aplikací umělé inteligence a rozšířené reality se nároky na hardware stále zvyšují. Právě zde může NVIDIA se svými grafickými čipy bodovat. Po poměrně dlouhodobém pohybu do strany jsme se v pondělí dočkali proražení na nové rekordní maximum.

NVIDIA je velmocí v sektoru polovodičů. Ve srovnání s akciemi svých konkurentů je však díky velkým růstovým příležitostem akcie NVDA stále poměrně levná. Býci si v loňském roce vedli dobře. Specialista na čipy má i v roce 2024 velkou šanci dále upevnit své vedoucí postavení na trhu.

Proražení nového maxima nám poskytne kupní signál. Pozici zajistíme pod minimem prorážející svíčky.

Akcie NVIDIA: Vstupní signál
Graf akcie NVIDIA
Cenový graf NVDA. Zdroj: Trader Workstation (9. 1. 2023)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Nejlepší a nejhorší akcie významných indexů

Které akcie hlavních indexů v poslední době nejvíce vzrostly a které klesly? Jaké jsou nejlepší akcie v roce 2024? Které cenné papíry dosáhly za posledních 5 let nejlepší výkonnosti a které naopak zaznamenaly propad? Poznejte nejlepší a nejhorší akcie dle jejich cen u těchto indexů: DAX, MDAX, Euro Stoxx 50, Dow Jones, Nasdaq 100.

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart