Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Siemens je světovým lídrem v oblasti automatizace a digitalizace v procesním a výrobním průmyslu. V letošním roce již společnost dosáhla významných zisků. Po nedávné korekci se nyní akcie zdravě konsoliduje.

Americká analytická společnost Bernstein Research minulý týden zvýšila cílovou cenu pro akcie Siemens z 200 EUR na 222 EUR a potvrdila rating “Outperform”. Pro odborníky patří Siemens aktuálně mezi perspektivnější akcie. Spolupráce se společností NVIDIA by měla dále upevnit dominantní postavení společnosti kótované na burze DAX v odvětvích digitálního průmyslu a inteligentní infrastruktury.

Proražení hranice 179,10 EUR by nám poskytlo technický nákupní signál, který by otevřel cestu k novým maximům. Pokud se cena akcie propadne pod hranici 170 EUR, nastavení stornujeme.

Akcie Siemens: Vstupní signál
Graf akcie Siemens
Cenový graf SIE. Zdroj: Trader Workstation (16. 4. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

LYNX: Online broker pro globální obchodování

Chcete snadno, rychle a profesionálně obchodovat s akciemi? Pak obchodujte s akciemi prostřednictvím LYNX. Jako renomovaný online broker vám umožníme obchodovat s akciemi přímo na domácích burzách. Více informací o online brokerovi LYNX najdete na: LYNX: Akciový broker

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart