Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Cestování po pandemii COVID-19 opět vzkvétá. Krátkodobé i dlouhodobé vyhlídky mezinárodního cestovního ruchu jsou příznivé. Přesto se cena akcií společnosti TUI již několik měsíců pohybuje do strany.

Společnost nyní zavádí umělou inteligenci do svých obchodních procesů. Aplikace založené na generativní AI by měly vést ke zvýšení efektivity a produktivity při komunikaci se zákazníky.

Pokud by býci překonali krátkodobou klesající trendovou linii, získali bychom nákupní signál. Další překážka pak čeká v pásmu 7,30 až 7,40 EUR. Pokud akcie vykáže slabost, mohla by cena klesnout až na 6 EUR. V tomto případě nastavení stornujeme.

Akcie TUI: Vstupní signál
Graf akcie TUI1
Cenový graf TUI1. Zdroj: Trader Workstation (19. 3. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Profituje z klesajících cen

Akciový trh nejde vždy nahoru. Období se zvýšenou volatilitou a poklesem cen se objevují často. Investiční účet prostřednictvím LYNX vám umožní vedle nákupu akcií také spekulovat na pokles trhu a otevírat krátké pozice (prodej na krátko). Zjistěte více na: Short selling

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart