Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Uber provozuje síť aplikací, prostřednictvím kterých poskytuje klientům přístup k celé řadě služeb z oblasti alternativní dopravy, rozvozu jídla, či kurýrních služeb. Akcie jsou v posledních několika měsících ve stabilním vzestupném trendu. Býci si však nyní oddechli.

Služby společnosti Uber jsou dostupné v mnoha zemích světa, zejména v USA, Kanadě, Latinské Americe, Evropě, na Blízkém východě, v Africe a v některých částech Asie. Společnost ve 4. čtvrtletí 2023 překonala očekávání analytiků z hlediska tržeb i zisků. Silný růst tržeb se očekává i v roce 2024.

Současná konsolidace akcií nad úrovní EMA-20 by nám mohla poskytnout dobré podmínky pro otevření dlouhé pozice. Cena by však do té doby (ani poté) neměla klesnout pod tento důležitý klouzavý průměr.

Akcie Uber: Vstupní signál
Graf akcie Uber
Cenový graf UBER. Zdroj: Trader Workstation (12. 3. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

LYNX: Online broker pro globální obchodování

Chcete snadno, rychle a profesionálně obchodovat s akciemi? Pak obchodujte s akciemi prostřednictvím LYNX. Jako renomovaný online broker vám umožníme obchodovat s akciemi přímo na domácích burzách. Více informací o online brokerovi LYNX najdete na: LYNX: Akciový broker

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart