Základy investování, díl č.2: Jak určit hodnotu akcií a ETF

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Šetříte, spoříte a říkáte si, že je škoda nechat našetřené peníze ležet jen tak na účtu? Hledáte vhodnou příležitost je investovat a zhodnotit? U banky máte minimální úrok, který často nepokryje ani inflaci. Láká vás svět akcií a burz? Právě pro vás je tato série webinářů Základy investování.

V druhém díle se podíváme, jak vybrat ten správný investiční instrument pro vás. Řekneme si, jak analyzovat hodnotu a zjistit reálnou cenu instrumentu (akcií a ETF). Kromě toho se zaměříme také na rozdíl mezi aktivní a pasivním investování a pomůžeme vám vybrat, který typ investování je vhodný právě pro vás. 

Co se na webináři konkrétně dozvíte? 

  • Jak analyzovat hodnotu instrumentů (představení jednotlivých metod).
  • Představení rozdílu mezi aktivním a pasivním investování.
  • Pasivní investování do indexů. Jaká jsou jejich rizika a nebezpečí.
  • Jak aplikovat valuační ukazatele při investování do ETF (valuation informed indexing)

Webinář je vhodný pro úplné začátečníky a investováním nepolíbené, kteří se chtějí dozvědět více o možnostech investování na burze. Zaměříme se především na investice do akcií a ETF. Cílem této série je ukázat vám možnost, jak velice jednoduše, a přitom bez růžových brýlí začít s investováním na vlastní triko.

Budí vás v noci strach, že vám hodnotu peněz doslova žere inflace, nebo že na burzovních trzích lidově řečeno „proděláte kalhoty“? Načerpejte potřebné základy o investování v druhém díle naší investiční série. Porozumíte tak tomu, jak vybrat správný instrument pro vás a jak si ověřit jeho reálnou hodnotu.


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: