Jaké jsou aktuálně nejlepší příležitosti na komoditách?

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

V tomto webináři se pokusíme se identifikovat ty nejzajímavější příležitosti, které nabízí momentálně nejlepší ziskový potenciál. Pomůže nám v tom pokročilá analytická platforma SpreadCharts.

Během webináře se dozvíte:

  • Rozbor aktuální situace na trzích
  • Na co se dívát při výběru kandidátů na obchod
  • Screening mnoha trhů napříč různými skupinami komodit
  • Identifikace těch momentálně nejlepších příležitostí

Webinářem vás provede Pavel Hála. Na finančních trzích se aktivně pohybuje od roku 2007. Významně se podílel na tvorbě opčních strategií na komoditní ETF a volatilitu v předním středoevropském hedge fondu Charles Bridge Global Macro a v dalších institucích. Jeho strategie se obchodovaly na klientských prostředcích dosahujících souhrnné hodnoty 200 mil. Kč.

V současné době se věnuje rozvoji vlastní společnosti SpreadCharts, která vyvíjí analytický software pro komoditní trhy. Cloudovou aplikaci SpreadCharts dnes používají individuální obchodníci, fondy, investiční banky, ale také farmáři, těžaři a zpracovatelé fyzických komodit po celém světě.

Pavel Hála dále spolupracuje s portálem Quastic.cz, který patří do skupiny hedge fondu Charles Bridge a zabývá se vzděláváním na finančních trzích. Jejím hlavním cílem je poskytování kvalitního vzdělávání s velmi zkušenými a prověřenými obchodníky.


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: