Kam směřuje globální trh s ropou?

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Ropa je největším komoditním trhem na světě. Obrovská likvidita přináší mimořádné možnosti obchodovat zajímavé strategie, ať už se jedná o samotný podklad, spready nebo opce. Přesto má ropa pověst složitého, silně zpolitizovaného trhu, který není vhodný pro začátečníky. To je sice pravda, nicméně i začínající obchodníci by měli mít přehled o tom, co se na ropě děje. Svou důležitostí má totiž dopad i na další komodity a v omezené míře také na akciové a měnové trhy. V tomto webináři se dozvíte:
  • krátce si objasníme, jak funguje globální trh s ropou
  • kam bude toto odvětví dlouhodobě směřovat
  • ukážeme si jednoduché, ale mocné nástroje, díky nimž můžeme rychle zjistit, co se na trhu děje a kam se může cena krátkodobě pohnout
Webinářem vás provede Pavel Hála. Na finančních trzích se aktivně pohybuje od roku 2007. Významně se podílel na tvorbě opčních strategií na komoditní ETF a volatilitu v předním středoevropském hedge fondu Charles Bridge Global Macro a v dalších institucích. Jeho strategie se obchodovaly na klientských prostředcích dosahujících souhrnné hodnoty téměř 300 mil. Kč. V současné době se věnuje rozvoji vlastní společnosti SpreadCharts, která vyvíjí analytický software pro komoditní trhy vylepšený o umělou inteligenci. Cloudovou aplikaci SpreadCharts dnes používají individuální obchodníci, fondy, investiční banky, ale také farmáři, těžaři a zpracovatelé fyzických komodit po celém světě.

Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: