OptionNet Explorer pro Analýzu opcí

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Čtvrtý díl seriálu o obchodování opcí se věnuje analýze opcí. Každý opční investor by měl mít k ruce softwarového analytického pomocníka.

Analýza opcí v OptionNet Explorer:

Analýza různých scénářů možného vývoje daného obchodu je při obchodování opcí nezbytná. Tuto analýzu je možné provést pomocí sofistikovaných analytických programů, ze kterých si představíme podrobně OptionNet Explorer. Tento program je vhodný jak na analýzu aktuálních obchodů tak i na backtestování různých opčních strategií. Program je možné stáhnout na webu výrobce OptionNet Explorer.

Další díl opčního seriálu se bude věnovat opčnímu parametru théta, který je dalším nezbytným základem pro každého opčního investora. Webinář proběhne 22.3 a registrovat se můžete zde.

Webinář je vhodný i pro začínajíci investory, kteří nemají zkušenosti s obchodováním derivátů a hledají stabilné zhodnocení s vysokou pravděpodobností úspěšnosti. Samotné obchodování opčních spreadů je časově nenáročné, zahrnuje jednotky obchodů měsíčne a proto je vhodné i pro investory který jsou zaměstnáni nebo se přes den věnují jiným aktivitám.

Zde se můžete registrovat na nové webináře: LYNX Webináře

Pokud si přejete založit účet a opce obchodovat, přejděte do obchodní sekce určenou pro Opce.


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: