Spreadové strategie na zrninách

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Zrniny jsou nejlikvidnější zemědělské komodity. A proto jsou zajímavé. Vysoká likvidita umožňuje obchodovat velké množství spreadových kombinací, díky nimž lze výrazně omezit riziko cenového pohybu samotné komodity. Dokonce se dá vydělat i v situacích, kdy jde cena komodity do strany.

Jakožto zemědělské komodity jsou zrniny přirozeně ovlivňovány počasím a dlouhodobými klimatickými cykly. Díky tomu zde existují strategie, na kterých se dá vydělávat pravidelně. To neznamená spoléhat se slepě na sezonalitu, ale skutečně porozumět fungování těchto trhů. Jenom díky tomu se můžete naučit vyhýbat větším ztrátám a maximalizovat zisky.

Během webináře se dozvíte:

  • Základní seznámení s vybranými zrninami v USA
  • Kdy probíhá sklizeň a jak to poznáme na první pohled, aniž bychom o trhu něco věděli
  • Proč sezonalita nestačí
  • Využití unikátní analýzy skladovacích nákladů ve spreadových strategiích

Webinářem vás provede Elena Lindišová, která má na starosti vzdělávání a podporu uživatelů v rámci společnosti SpreadCharts. Obchodování komodit se začala věnovat při práci a zároveň studiu na vysoké škole. Zaměřuje se na komoditní spready, především interdelivery spready na zemědělských komoditách.

Elena Lindišová dále spolupracuje s portálem Quastic.cz, který patří do skupiny hedge fondu Charles Bridge a zabývá se vzděláváním na finančních trzích. Jejím hlavním cílem je poskytování kvalitního vzdělávání s velmi zkušenými a prověřenými obchodníky.Webinář byl z technických důvodů vysílán ze záznamu, Vaše dotazy jste mohli zasílat na adresu: faq.webinare@lynxbroker.cz. V součinnosti s paní Lindišovou jsme je zodpověděli a odpovědi na položené dotazy jsou k dispozici zde.


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: