Swingové obchodování, díl č.3: swing trading v praxi

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Poslední ze díl ze série webinářů profesionálního tradera a zkušeného mentora Tomáše Hykela věnované swingovému obchodování. Série je zaměřena velmi prakticky. Její shlédnutí vám představí nový přístup, který následně budete moci používat a rozvíjet.

Při swingovém obchodování tradeři drží instrument alespoň přes noc, někdy i několik dnů. Tomáš ve svém přístupu využívá dlouhodobých trendů a díky analýze trhů pomocí Market Profile je schopen nacházet anomálie, ve kterých otevírá pozice – nejraději do směru trendu, protože “trend is your friend”.

Výhodou SWINGového obchodování je jeho časová nenáročnost – stačí párkrát za týden analyzovat trhy a upravit pokyny v platformě. S využitím ohraničených příkazů v LYNX TRADING platformě a mobilní aplikace je to ideální způsob, jak začít s tradingem jako s koníčkem, nebo part time.

V posledním dílu se dozvíte:

  • reálná příprava swingových obchodů
  • vyhodnocení swingového obchodování v praxi
  • jak co nejvíce zefektivnit svůj trading
  • pozvání na osobní seminář – kombinace ID a SWING tradingu – jak získat dovednosti, které mají úspěšní obchodníci.

Diváci webinářů budou mít možnost zúčastnit se zdarma živého semináře Jak obchodovat na FX trzích v období vyšší a nižší volatility? s Tomášem Hykelem. Seminář se uskuteční 19.9. v Praze. Každý účastník semináře si odnese nejen mnoho užitečných informací, ale také získá přístup zdarma do Swing Live Trading Room společnosti FinMentor a $100 na trading u LYNX (platí pro nové klienty). 


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: