Trading Masterclass: Trh, Váš přítel i nepřítel

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Webinář Trh, Váš přítel i nepřítel je první částí vzdělávacího cyklu Trading Masterclass, který je základem investičního vzdělání každého investora. Naučíte se využívat základní, ale i pokročilé koncepty fungování trhu, ve prospěch svého portfolia. Během cyklu pochopíte, jak se na trh dívají institucionální obchodníci a proč jsou na rozdíl od retailových obchodníků ziskoví. První Trading Masterclass se bude věnovat následujícím tématům:

• Teorie fungování trhů a základní principy;

• Působení a motivace zúčastněných stran;

• Zákonitosti propojení jednotlivých trhů;

• Praktické ukázky, jak pochopení těchto principů uplatnit v praxi.

Vzdělávací cyklus je vhodný pro začínající, ale i pokročilé obchodníky. Znalosti v něm představené jsou nezbytné především pro obchodníky zaměřené na aktivní obchodování.

Aktivní obchodování nemusí být vhodné pro každého, ale pokud se mu obchodník věnuje svědomitě a rozumně, může skýtat mnohem vyšší potenciál, nežli kterýkoliv jiný styl. Využijte jedinečné možnosti získat sledováním tohoto vzdělávacího cyklu jednak ucelený pohled na aktivní obchodování, ale i praktické znalosti a strategie od skutečných obchodníků ozkoušených během mnoha let obchodování na reálném účtu.

Zde se můžete registrovat na nové webináře: LYNX Webináře


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: