Velký výhled na rok 2023: Trading příležitosti a rizika – 3. díl

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Začátek války, rostoucí inflace i úrokových sazeb. Rok 2022 byl výzvou pro každého investora. Strach se vrátil na trhy a s ním i medvědi.

Je to nejhorší za námi? Jaký vývoj lze očekávat tento rok na indexu S&P 500, měnových trzích nebo u cen komodit? Na to se podíváme společně s profesionálním traderem a lektorem Tomášem Hykelem.

V posledním díle webinářové série „Velký výhled na rok 2023“ rozebereme kapitolu trading a s ní spojené možné obchodní příležitosti a specifická rizika pro tradery v tomto roce. Zaměříme se na trhy napříč všemi hlavními a křížovými měnovými páry. Vycházet budeme primárně z kombinací metod technické analýzy a analýzy tržních profilů společně s využitím objemu na konkrétních cenách. Vše bude zasazeno do kontextu informací z předchozích dílů.

Na webináři se dále dozvíte konkrétní obchodní nastavení swingových a investičních obchodů Tomáše pro měnové trhy, vybrané futures a indexy. Ukážeme si také, jak používat TOP tradingové nástroje pro dosažení maximální přesnosti vašeho tradingu.

Webinář je určen traderům se zkušeností s využitím páky, vysokou tolerancí rizika a krátkodobým investičním horizontem. Pro absolventy je připraven na závěr dárek v podobě možnosti live tradingu společně s Tomášem v rámci VIP skupiny traderů, které vede.

Získejte přehled o možných vývojích na trzích pro rok 2023 a připravte na ně sebe i své portfolio. Přihlaste na webinář LYNX formulářem výše.


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: