Velký výhled na rok 2024: Kde hledat příležitosti k aktivnímu tradingu? 3. díl

  • Pro zhlédnutí webináře vložte e-mail

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V tomto webináři se dozvíte:

Rok 2023 měl být podle některých rokem pokračující inflace, ochlazování ekonomik a obdobím vysokých úrokových sazeb, což jsou faktory, které akciím standardně nepřejí. Index S&P 500 však zakončil rok o více než 24% výše, Nasdaq připsal přes 40% a svědky zajímavého vývoje jsme byli i na dalších instrumentech.

Čím to bylo způsobené a jak přesný byl Tomáš Hykel ve svých predikcích před rokem? Kde hledat příležitosti v roce 2024 a čemu se naopak vyhnout? Na to se podíváme společně s profesionálním traderem a lektorem Tomášem Hykelem.

V naší třídílné sérii webinářů zazní:

  • První díl věnujeme ohlédnutí za minulým rokem, projdeme si některé Tomášovy predikce (jak úspěšné, tak neúspěšné) a pojmenujeme si klíčové faktory, které za cenovými pohyby hledat.
  • Vybaveni fakty a poučeni minulým vývojem se v dalších dvou dílech budeme věnovat roku 2024, který začal zejména pro občany ČR oslabováním koruny, která se začátkem roku ocitla nejníže od července 2022 a od té doby stabilně oslabuje.
  • Jaké další kroky čekat od ČNB a jaké od FED a ECB?
  • Jaké možnosti má občan ČR, vydělávající v korunách a investující zejména v zahraničí?
  • Poslední díl webináře věnujeme pohledu na světové akciové indexy a komoditní trhy, kde budeme hledat příležitosti k aktivnímu tradingu v tomto roce.

Webinář je primárně určen traderům se zkušenosmi s využitím páky, vysokou tolerancí rizika a krátkodobým investičním horizontem. Pro absolventy je připraven na závěr dárek v podobě možnosti live tradingu společně s Tomášem v rámci VIP skupiny traderů, které vede.


Nadcházející webináře

Mohly by vás také zajímat tyto webináře: