Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Nextracker je předním poskytovatelem inteligentních, integrovaných solárních sledovačů a softwarových řešení používaných v solárních projektech po celém světě. Akcie se na konci loňského roku dokázala vymanit z bočního pohybu.

Produkty Nextracker umožňují solárním panelům v elektrárnách sledovat pohyb slunce po obloze a optimalizovat tak výkon systému. To také přináší výhody pro operátory z hlediska nákladů. Technologie Nextracker pomáhají společnostem dosáhnout konzistentnější produkce energie. Nyní je trend ve fázi klidného bočního pohybu. Je však velmi pravděpodobné, že jsme na prahu nového proražení.

Při cenách nad 62,15 USD bychom dostali nákupní signál.

Akcie Nextracker: Vstupní signál
Graf akcie NXT
Cenový graf NXT. Zdroj: Trader Workstation (26. 3. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Profituje z klesajících cen

Akciový trh nejde vždy nahoru. Období se zvýšenou volatilitou a poklesem cen se objevují často. Investiční účet prostřednictvím LYNX vám umožní vedle nákupu akcií také spekulovat na pokles trhu a otevírat krátké pozice (prodej na krátko). Zjistěte více na: Short selling

--- ---

--- (---%)
Mkt Cap
Vol
Denní maximum
Denní minimum
---
---
---
---

Displaying the --- graf

Displaying today's chart